E-Bülten

Şubat 2017 E-Bülteni

Değerli meslektaşlarım,

Şubat ayı E-Bülteniyle sizlerle tekrar birlikteyiz. Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği olarak oldukça yoğun bir dönemi geride bırakmış bulunuyoruz. Dergi çalışmalarımız bu ay sonunda nihayete erecek ve ilk sayımız sizlerle buluşmak üzere basıma girecektir. Tüm bu zaman zarfı içerisinde destekleriyle ve çalışmalarıyla sürece katkıda bulunan meslektaşlarımıza derneğimiz adına teşekkürlerimizi borç bilirim.

Yine bu ayın başında senenin ilk olağan Yönetim Kurulu toplantısını geride bırakmış ve kongre detayları ve olası Mikrocerrahi kurslarımız hakkındaki fikirlerimizi masaya yatırmış bulunmaktayız, ileriki dönemde özellikle söz konusu kurslarla ilgili detayları dernek web sitemizden takip edebilirsiniz. “Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği” olarak Dünya IVF Derneği ile birlikte 04 Ekim– 08 Ekim 2017 tarihlerinde Antalya Regnum Carya Resort Hotel’de düzenleyeceğimiz 19. Dünya IVF Kongresi ve derneğimizin altıncı kongresine yönelik çalışmalarımız kesintisiz olarak devam etmektedir, yine bu kongre detaylarını da sitemizden takip edebilirsiniz.

Ayrıca Nisan ve Mayıs ayları içerisinde Konya ve Karabük illerinde yapılacak olan bölgesel toplantılarımızdan da bahsetmek ister, ayrıntılı tarihleri ilerleyen bültenlerimizde sizlerle de paylaşacağımızı bilmenizi ister, mutlu ve huzurlu bir ay dilerim.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Bülent GÜLEKLİ
Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği
Yönetim Kurulu Başkanı

Prof. Dr. Cavidan Gülerman

Prof. Dr. Murat Sönmezer

Değerli meslektaşlarımız,

Bu ayki E-Bültenimizin makale çevirileri Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr. Barış Mülayim tarafından yapılmıştır, kendisine verdiği destek ve emekleri için çok teşekkür ederiz.

Bu ayki E-Bültenimizin makalelerini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Dr. Ali Gökçe, Dr. Kazibe Koyuncu ve Dr. Kaan Baydemir tarafından yapılmıştır, kendilerine verdikleri destek ve emekleri için çok teşekkür ederiz.

Birinci makale orijinal başlığı “Evidence-based management of infertility in women with polycystic ovary syndrome using surgery or assisted reproductive technology”

İkinci makale orijinal başlığı “Abdominal Myomectomy Increases Fertility Outcome”

Üçüncü makale orijinal başlığı “Deep endometriosis infiltrating the recto-sigmoid: critical factors to consider before management” olarak belirlenmiştir.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Murat SÖNMEZER – Prof. Dr. Cavidan GÜLERMAN
Üreme Tıbbı ve Cerrahisi Derneği
E-Bülten Koordinatörleri

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu